Gitaarles in Den Haag

Op dit moment kan ik helaas geen nieuwe leerlingen plaatsen

Na jaren ervaring als gitaardocent heb ik een breed scala aan strategieën ontwikkeld om leerlingen van alle leeftijden en niveaus gitaarles te geven. In mijn lespraktijk geef ik zowel les aan beginners, als aan leerlingen die zich voorbereiden op het conservatorium. Het belangrijkste is dat je gitaar wil leren spelen

De gitaarlessen zijn individueel en aangepast aan de wensen van de leerling. Verschillende onderwerpen kunnen aan bod komen, zoals repertoire, muziektheorie, songwriting en verschillende stijlen (van klassiek, country, reggae, funk, punk, alternative, indie, blues, rock, jazz tot hip-hop!).

Het inhoud van een gitaarles kan bij voorbeeld zijn: linker- en rechterhandtechniek, improvisatie, toonvorming, voordracht, samenspel, muzikaliteit en solfège.

Ik ben als docent verbonden aan the British School of the Netherlands. Daarnaast heb ik een lespraktijk in het Valkenboskwartier in Den Haag (goed bereikbaar met het openbaar vervoer).

De leerling kan zelf bepalen hoe lang en hoe vaak hij of zij gitaarles wil;

1 uur of een 1/2 uur per les,

4 of 2 keer per maand.

Hoewel ik zelf jazz en klassiek ben opgeleid, heb ik veel ervaring en plezier in het lesgeven in andere stijlen, zoals rock en blues.

Als u meer informatie wilt of een vraag hebt, kunt u me gerust een e-mail sturen of bellen.

Jens Larsen,

gitarist en gitaardocent.
06-18358808
info@jenslarsen.nl